7.10.2010 г., 16:24 ч.

На един приятел 

  Поезия
611 0 3

На един приятел

 

 

Недей се смущава от моята обич,

защото към тебе най-чиста е тя.

Общувайки с тебе, разкъсвам окови

и виждам пътеки в безпътни места…

 

И може би малко нахална съм даже,

когато по скайпа те търся среднощ…

Че някоя смешка дори да ми кажеш,

денят ще пристигне с усмивка и мощ!

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??