Oct 7, 2010, 4:24 PM

На един приятел 

  Poetry
613 0 3

На един приятел

 

 

Недей се смущава от моята обич,

защото към тебе най-чиста е тя.

Общувайки с тебе, разкъсвам окови

и виждам пътеки в безпътни места…

 

И може би малко нахална съм даже,

когато по скайпа те търся среднощ…

Че някоя смешка дори да ми кажеш,

денят ще пристигне с усмивка и мощ!

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??