28.08.2008 г., 9:09 ч.

На един приятел 

  Поезия
751 0 5

В косите ти живее вятър,
на дясната ти длан една черта,
бележи, че от бога си изпратен,
но няма кой да чуе онова,
което си усетил в тишината.
Пустиннико, ти имаш само пясък,
очи, за да откриваш и тъга,
ти имаш малко думи да разкажеш
какво си крил, намерил и разбрал,
но знаеш, че изобщо не е важно,
защото сред пустинята си сам.

© Теодора Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??