22.07.2011 г., 18:16 ч.

На една любов 

  Поезия
457 0 2

През годините, в сърцето приютена,

светъл дом изгражда любовта,

вратата му за теб е отредена,

влезе пръв - остани със вечността!

 

Бъди искра в огнището гореща,

плътта обгаряй с огнен плам,

в храма на душата необятна

да те запазя истински - мечтан!

 

Бушуват ветровете побеснели,

надмогнали пространства, времена,

тъй - с любовта ни заслепени -

в едно да слеем нашите сърца.

 

Нужни сме си двамата, аз зная,

но болка люта отваря ревността,

как да се спасим и чак до края

в една любов със теб да изгорим!

© Миночка Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Кети!
  • Трънлив е пътят на любовта и на дългото съжителство... всеки сам си знае как оцелява и как я опазва. Поздравления за този стих!
Предложения
: ??:??