8.09.2007 г., 11:26 ч.

На една прекрасна моя приятелка 

  Поезия
1134 0 4
"Потърси ме, когато безумният свят
хвърли сянка на утрото -
ще отстъпи назад, много бързо назад
и смеха ти ще върне!
Две ръце - цял подслон са лъчите ми,
приютяващи всеки с любов -
разхлади се в сълзите им бликнали,
за които денят е готов...
Потърси ме, адресът изписан е
от сърце на сърце - ей-така.
Не навеждай чело и замислена
не проклинай света!
Има в него и радост, и истина,
непримесени с чужда лъжа -
през града не притичвай улисана,
щом след тебе върви пролетта!
Потърси ме, когато парче по парче
някой къса душата ти... Нека
нежно-бистър от свежест твоя ден да тече
по рисувана с обич пътека!!!..."

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво ми е като чета за истинско приятелство, хубаво посвещение, мила Пепи.Бъдете щастливи заедно.С обич.
  • Благодаря!
  • Радвам се да те чета отново Пепи!
    Хубаво е посвещението ти!
  • Много хубаво посвещение, Пепи!
    Добра приятелка си!
    Поздравления!
Предложения
: ??:??