2.06.2006 г., 11:30 ч.

На едно малко момче 

  Поезия
1908 0 4

Мое малко момче,
като птиченце бяло,
нека светъл и чист
е животът ти
като всяко начало.
Искам много да вярваш
и да мечтаеш,
да си весел и жив
като изненада и...
знаеш ли -
искам винаги да си
мой малък приятел.
Нека лек да е пътят ти!
Нека с теб
бъде винаги лятото!

© Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??