7.01.2008 г., 22:43 ч.

На едно момче 

  Поезия » Любовна
769 0 8

Мисля за теб всеки ден,

искам да бъдеш до мен,

да те докосвам, да те целувам,

а ти нежно да ме прегръщаш.

Да ти споделям и радост, и тъга,

за да мога да спя спокойно в нощта.

***

***

Когато си до мен, около мен,

аз се боря със всичко във мен,

защото сърцето крещи - "прегърни го",

а разумът - "забрави го".

И кой да послушам - ти ми кажи,

ще бъдеш ли с мен

или всичко ще бъде, както преди!?

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??