8.06.2014 г., 19:02 ч.

На едно момиче 

  Поезия » Любовна
825 0 2

Не търсих те, а ти дойде случайно,
появи се странна във нощта.
Два погледа в едно и за миг незнайно
промениха моята съдба.

Лежиш до мен и гледам голото ти тяло.
Отпуснато във нежната сладост.
Момиче си за мен, дори дете незряло,
но даряваш ме със топла радост.

Ще те събудя нежно със целувка,
както вчера и преди.
Ще те прегърна страстно и с усмивка,
защото даваш ми щастливи дни.

Държа ръката ми и не я пусна
във дни, в които бях на кръстопът.
Вярата, Надеждата и Любовта ми върна
и пожела да промениш със мен, светът.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??