28.09.2015 г., 23:56 ч.  

На езика на Вергилий... 

  Поезия » Философска
429 0 1

На езѝка на Вергѝлий
от мъжки род е любовта*! -

Навярно за да може тя
пò по мъжки да закрѝля ...

 

 

.............................................................

 

 

amor*, oris m. (лат.) - любов*

© Стоян Минев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Andromaha (Белла)!

    да се прояви
    мъжествена любов - и
    от жена може
    !
Предложения
: ??:??