Sep 28, 2015, 11:56 PM  

На езика на Вергилий... 

  Poetry » Phylosophy
317 0 1

На езѝка на Вергѝлий
от мъжки род е любовта*! -

Навярно за да може тя
пò по мъжки да закрѝля ...

 

 

.............................................................

 

 

amor*, oris m. (лат.) - любов*

© Стоян Минев All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Andromaha (Белла)!

    да се прояви
    мъжествена любов - и
    от жена може
    !
Random works
: ??:??