28 sept 2015, 23:56  

На езика на Вергилий... 

  Poesía » Filosófica
428 0 1

На езѝка на Вергѝлий
от мъжки род е любовта*! -

Навярно за да може тя
пò по мъжки да закрѝля ...

 

 

.............................................................

 

 

amor*, oris m. (лат.) - любов*

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Andromaha (Белла)!

    да се прояви
    мъжествена любов - и
    от жена може
    !
Propuestas
: ??:??