29.01.2009 г., 20:08 ч.

На финала е първа наградата болка 

  Поезия
535 0 5

Една малка, бърза,
щастлива обиколка.
...
На финала е първа
наградата болка...

 

Моите гръмки думи
в теб не протичат.
...
Новите им куршуми
до плът ме обичат.

 

Сакато е времето,
недъгав убиец...
...
А ти... откровено
си двуличен страхливец...

 

Посветено...

 

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??