31.03.2009 г., 0:32 ч.

На глътки 

  Поезия » Философска
455 0 0

 

                                       Преглъщам живота,

 

                                       на глътки горчи,

 

                                       но аз пия отново...

 

                                       И устата мълви

 

                                       във сърцето съдби -

 

                                       на годините сбогом!

 

                                       И пак вятър следи

 

                                       във краката ми проси.

 

                                       Прекосени сезони,

 

                                       мечти, ту добри,

 

                                       ту неканени гости...

 

                                       Нашепват ми дни

 

                                       непростимо във време,

 

                                       където мъгли на живота ни

 

                                       сложиха стреме.

 

                                      А на глътки боли...

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??