25.01.2009 г., 22:20 ч.

на И. 

  Поезия » Любовна
591 0 1

***

на И.

Усетих със сърцето си изстрадало...

Уви!... Не ме обичаш!...

А толкова от себе си ти дадох...

И лудо влюбена към тебе тичах...

Сама останах... Брулена от вятъра...

С надеждица - във тъмното звездица -

във бъдното, там, някъде,

да срещна този, който ме обича...

Изгаря болката... Не си виновен!...

 Сама след тебе лудо тичах...

Искрица дирех за душата своя...

Сега сама съм... Ничия...

В света - ожесточен, огромен...

Поспри за миг... Не си виновен!...

Виновната съм аз... Че те обичам...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??