***
на И.
Усетих със сърцето си изстрадало...
Уви!... Не ме обичаш!...
А толкова от себе си ти дадох...
И лудо влюбена към тебе тичах...
Сама останах... Брулена от вятъра...
С надеждица - във тъмното звездица -
във бъдното, там, някъде,
да срещна този, който ме обича...
Изгаря болката... Не си виновен!...
Сама след тебе лудо тичах...
Искрица дирех за душата своя...
Сега сама съм... Ничия...
В света - ожесточен, огромен...
Поспри за миг... Не си виновен!...
Виновната съм аз... Че те обичам...
© Райна Недялкова All rights reserved.
Поздравления, Райна!