21.06.2008 г., 0:31 ч.

На И.Б. 

  Поезия » Любовна
555 0 1
Зная, колкото и да си ми далечен,
ще се влюбиш в погледите сладки,
ще получа жеста толкова сърдечен,
макар да трае две секунди кратки.

Дълбочината в твоите очи красиви
ме побърква - знаеш го, личи ти.
Долавяш го във жестовете нечетливи,
макар че мислите ми са прикрити.

Вярвам силно, че за тебе също
значат много чувствата незабелязани,
ала навярно ти е неприсъщо
да разчиташ думите недоизказани.

Трудно ще ми е да си мечтая,
без да вярвам в своите мечти.
Няма да е лесно да гадая
какво ми казват твоите очи.

По-добре ще е да се надявам,
ако ще да е на купища заблуди.
Колкото и грешки да повтарям,
вярата не ще да се изгуби.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • стих,пропит с нестандартност и естетика!точен,ритмичен и сърдечен!както винаги - безупречна!immpecable!
Предложения
: ??:??