6.02.2018 г., 22:35 ч.

На имен ден 

  Поезия » Хумористична
359 1 3

Поднасям ти цветята

за твоя имен ден.

Дарил ти бих земята

със целия Шенген.

 

Живеем във Европа

в един безсрамен век.

И времето е сопа

по пътя ни нелек.

 

А този път вещае

завидни висини.

Ах, как ми се мечтае

за сладки старини!

 

Но нека не гадаем

за утрешно "добре",

защото не го знаем-

то може да е "зле".

 

Затуй и днеска, мила,

черпѝ ни по бонбон.

В държавата ни гнила

ще минем  без купон.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??