26.07.2006 г., 12:42 ч.

На инат 

  Поезия
1762 0 11
На инат
залостих вратата,
макар че ако решиш,
с лекота ще отвориш.
На инат
ти стоиш настрана,
чакаш сама
да го сторя.
На инат
колко дни ще мълчим
всичко наше
потъва във прах.
На инат
този път, първа крачка
не искам да правя.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??