12.03.2024 г., 2:52 ч.

На инат 

  Поезия » Друга
100 0 0


На инат
            /на нея/

Дали пък…,
    гордостта 
        поражда    
            Самотата,
та един –
        Живот – 
на  инат
            да го живея?!
Знам,
    че великото
        се крие
            в простотата…,
но,
     да изгоря – 
        жадувах,
            а не 
                 да тлея – 
в тази 
    моя
          Есен – 
        обагрила 
листата…

08.10.2019 г.            Стоян Койчев-Шани
гр. Стамболийски
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??