20.11.2018 г., 17:12 ч.

На Иво 

  Поезия » Източни форми, Друга
492 2 2

Сърцето на мъж

кристализира в рубин;

очите – в сапфир

© Росилина Хесапчиева Всички права запазени

хайку

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??