21.10.2016 г., 22:32 ч.

* * * 

  Поезия » Философска, Източни форми
404 2 0

Празнота е,

където

не си...

 

............................

 

Където

не си,

празнота е...                                                               

 

                                              

 

                                                             

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??