Oct 21, 2016, 10:32 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy, East forms
407 2 0

Празнота е,

където

не си...

 

............................

 

Където

не си,

празнота е...                                                               

 

                                              

 

                                                             

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??