20.06.2008 г., 12:12 ч.

На жена ми! 

  Поезия » Любовна
643 0 7

На жена ми!

 

Такава власт

над мене имаш,

че жалък роб

превръщам се в нощта,

макар кавгите ти

с мълчание да убивам,

пак не млъква

твоята уста!

При всеки опит

любовта си да докажа,

не трябва с теб

прозорците да мажа!

Не виждаш добротата,

напираща в душата.

Криеш си от мен снагата

и все търсиш си кавгата.

Но знай, любима моя,

че тъй интересно е за двама

и друга не ще ми трябва,

догде запалят ми тамяна!

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??