3.05.2010 г., 0:28 ч.

На жена ми... 

  Поезия » Друга
876 0 8

На жена ми, с която се свързах,
искам само да кажа едно...
Недорасъл бях, много избързах,
но на случая казах дано...
Уморих я от мойте пороци,
принизих я до долу, докрай...
Сменях пози, пунтирах уроци,
правех ад, давах ад - вземах рай...
Бих я нея, но биех по себе си
и по себе си всичко видях...
Тези, гадните, мръсните белези,
там наръгани в моя си страх...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??