29.04.2009 г., 0:55 ч.

На колене пред два олтара 

  Поезия » Философска
1278 0 15


 




в раницата на търпението

недоверие наболо

с чисто емоционални

поносими дисонанси

задушава погледа надолу

сведен от умора и износеност


цветът в очите избелява

а бялото

то става пепел

защото бялото не се унищожава

a умира

и само се видоизменя

като атмосферен газ

например като етер

 

като сакрален ритуал

завършващ някакво творение

докосва музата и озарява всеки

а любовта остава прочит

на временния интервал

между навеждането на глава

на колене пред два олтара

за отдаване на почит

 


 


 


 

 

 

 


 

 

 

ЧАР, сакрално


© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??