26.10.2017 г., 1:56 ч.

На крачка от теб се намирам 

  Поезия » Философска, Друга
307 0 2

На крачка от теб се намирам...

с очите си виждам те аз...

Кръв капе от моите устни...

не лъхам живот, лъхам хлад...

 

В ръката си стискаш сърцето...

което извади от мен...

в гърдите ми вече е празно...

смъртта ме притиска с ръце...

 

Полекичка ти избледняваш...

издъхвам... превръщам се в прах...

кръвта ми шурти и изтича...

прегръща... ме вече... смъртта...

 

16.10.2017г.

 

 

 

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??