11.11.2020 г., 12:52 ч.

На лекаря, с любов! 

  Поезия
189 0 0


...
Скривах се в устни затворени,
примитивна усмивка...
Прикривах поредната болка 
с очи неглижирани, примирени...

 

И трая си в предразсъдъци,
мнителност, неубеждения...
Загубих си времето в глупави размишления... 

 

Но ето – проблясък в тунела
на личното си прозрение,
живея, дишам, храня надежда,
движа доверие... 

 

Усмивката грее,
обичам живота... душата ми пее...

 

Благодаря!

 

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??