18.11.2014 г., 12:30 ч.

На лунна светлина 

  Поезия » Еротична
794 0 1

Нощ е, студена. 

А ние с тебе само двама бяхме. 

Впили се един във друг.

Като цигарен дим, дъхът ни се извиваше в студената нощ.

 

Под открито небе.

Тела горещи, преплитаха се.

Мисли мръсни, опитаха се. 

Но сладостта не беше в това,

А в мига.

Аз, ти.

Сами сред света, сред пустошта.

В нощта. 

 

Сладостта от прегръдките ти, все още усещам.

Медените устни, 

бедра целуваха.

А езикът ти,

беше навсякъде. 

 

Еротика сред дивото, неизвестното. 

Нежни ласки. Неутолими страсти.

 

Кожа като карамел. Целувах. На лунна светлина. 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??