30.04.2022 г., 18:20 ч.

На любов да ухае 

  Поезия » Любовна
205 0 0

Дай ми този път да погледам душата ти,

дай ми този миг да послушам дъха ти.

Вместо да ме галиш да подържа ръката ти,

вместо да те будя да бдя над съня ти.

Дай ми този път да усетя живота ти,

дай ми тишина да преживея какво е.

Вместо да докосвам да гледам чертите ти,

вместо да ти казвам да усещам защо е.

Дай ми с очи да ти казвам - "Обичам те!" ,

дай ми с дъха си да покажа как желая.

Нека този миг за нас различен е,

нека този миг на любов да ухае.

© Теодора Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??