"А аз съм луд.
Навярно затова,
мен пък водачка ми е Любовта."
Ангар
Във мен са ключовете
на Любовта,
добре, че ме последва.
Не обещавам
да ти бъде лесно.
По сто пъти на ден
и още толкова
стихии ще ни помитат,
циклони и торнада
ще ни разкъсват,
океани
ще ни поглъщат,
цунами
ще ни изпиват,
но заедно ли сме,
един до друг,
ще стигнем до Рая
и котва във Небето
ще забием!...
Ще бъдем началото на Изгрев!
© Латинка-Златна Всички права запазени
........................................
Пожелавам щастливо сбъдване!
Красив, оригинален стих, посветен на магията
и силата на любовта, която побеждава
миналото и ражда бъдещето...
Поздрави за влюбената лирическа и за
талантливата поетеса! БЪДИ!