9.05.2013 г., 22:55 ч.

На М. 

  Поезия » Любовна
445 0 1

Времето назад не върнах...

Срещнах те след много време -

                                   след години!

 

Поканих те - наистина на танц!

Танцът беше - наш!

Разговорът беше непринуден.

 

Говорихме за миналото време, за теб.

                     Щастието беше твое!

                     Спомена за мен...!

© Исус Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??