May 9, 2013, 10:55 PM

На М. 

  Poetry » Love
446 0 1

Времето назад не върнах...

Срещнах те след много време -

                                   след години!

 

Поканих те - наистина на танц!

Танцът беше - наш!

Разговорът беше непринуден.

 

Говорихме за миналото време, за теб.

                     Щастието беше твое!

                     Спомена за мен...!

© Исус All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??