30.07.2019 г., 15:52 ч.

На М 

  Поезия » Любовна
311 0 0

На М.

 

Пред църквата стоеше ангел
с очи по-сини от небето ѝ. 
О, Боже мой! Нима архангел
падна, за да събере сърцето ми!

 

А тя е толкова красива!
Загубила се като мене,
една прекрасна самодива
припадна в храма на колѐне.

 

И молеща се в Госпо̀да

с всичките си свои пороци, 
аз вече с нея съм на пода
в нашите... във общите уроци.

 

Амин

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??