12.06.2013 г., 14:47 ч.

На майка ми 

  Поезия » Оди и поеми
730 0 2

Знам, че не съм идеална,

че в мен нестихващ огън гори,

но това е муза прощална

за отминалите детски дни.

 

Знам, че когато съм се появила,

животът ти коренно съм променила.

Знам, че за да може аз да съм щастлива,

ти него в години си ми подарила.

 

И знам, че понякога забравям,

но ще се науча да го оценявам...

чак когато разбера

какво е да съм майка и жена... 

 

Може често да не ти го казвам

и дори рядко го показвам,

но те нося в моето сърце...

Мамо, обичам те! 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??