8.03.2012 г., 16:01 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
951 0 5

НА МАМА

 

Годините редят се и не чакат,
живей ги като за последен път,
ти бе до мен, когато имах нужда,
сега аз ще съм ти в дните светъл лъч.

 

Не се страхувай, че ще ме загубиш -
винаги ще съм усмивка в твоя ден,
и когато нежно се усмихваш ти на други,
те в очите ти ще виждат мен.

 

Защото аз съм винаги със тебе,
това не може даже Бог да отрече,
и няма сила, няма дори и време,
което да може, мамо, да ни спре.

 

Една надежда, една усмивка само,
аз знам, ще стопли твоето сърце,
ОБИЧАМ ТЕ безкрайно много, МАМО,
ела, гушни се в моите ръце!

 

С обич,

Вилияна!

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??