25.02.2009 г., 9:03 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
663 0 3

Майчице моя мила, толкоз нежна и добра,

изпълнена си с безкрайна обич, огън и вечна топлина.

Душата ти красива - преливаща от доброта,

сърцето ти е тъй широко - в него майчината топлота.

 

Две ръце ме галят, две очи горят,

две думи ''обичам те'', изречени от мама,

от никого не могат да се заменят.

Една усмивка, една сълза гореща,

една любов, едничка радост и още нещо.

 

В трудности, в неволи, във всякакви беди,

зная, майчината обич завинаги и всичко тя ще победи.

Майка, за мен един любим човек е тя.

Майка свята, която аз от все сърце обичам,

до мен е и за всичко и БЛАГОДАРЯ!

© Калина цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??