Благодаря ти, мамо, за твоите ласки и грижи
през всичките тези осемнадесет лета...
Благодаря ти, мамо, за любовта и красотата,
с които стопли моята детска душа...
Благодаря ти, мамо, за миговете на щастие,
с които огря моята крехка младост...
Благодаря ти, мамо, за светлия порив,
с който тласна ме напред и откри ми света...
Благодаря ти, мамо, за приятелството ти,
с което ме даряваше всеки ден...
Благодаря ти, мамо, за това,
че направи ме човек...
8 април 2008г.
По повод моя рожден ден, от сърце благодаря на своята майка, за всичко, което е направила за мен!
© Гергана Тодорова-Вачева Всички права запазени