4.09.2009 г., 0:20 ч.

На мама 

  Поезия
1166 0 2

На мама

Мама е божествена дума

с едно значение.

Мама е ангел без крила,

който обещава ти вечността.

Мама е нежна и мила,

а в ръцете си скрила

топлинка.

Мама е вечен покой

за детето си страхливо.

Мама е верен приятел

и твоят спасител

и покровител.

Мама е миг от приказен свят

с аромат на цветя.

Мама е остров насред изпитания,

свят на очарования.

Мама е чудо

със земно си име.

Мама е вълшебница бяла.
Мама е тайна открита.

Мама е съкровище ценно,

за всяко детенце съкровено.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??