9.03.2010 г., 12:54 ч.

На мама 

  Поезия
757 0 7

Научи ме на полет и на дишане

още от първия ми дъх.

И храм издигна ми сред птиците -

по-лек да бъде моят път.

 

На входа на душата ми като закрилница

за всички мои болки и беди,

но трудно оказа се сред птиците

и налага се детето ти да повърви.

 

Но не се страхувам от безумния си път,

щом нося в себе си свещеното от теб.

Ще създам плът от твойта плът

и любовта ти ще раздавам занапред.

© Пепп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??