25.08.2013 г., 15:57 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
381 1 0

                                          Като мъниста се нижат годините,                                                                                                     тази вечна огърлица живот.                                                                                                               Така си изнизаха - сините                                                                                                                    дни на младост, тъга и любов.                                                                                                                                                                                                                                                                              Със радост минавай през дните си,                                                                                                    не отстъпвай пред лошо и зло,                                                                                                            още по-силно обичай мечтите си,                                                                                                       дори  с натежало от грижи чело.                                                                                                                                                                                                                                                                         Вместо речи, похвали и песни,                                                                                                            мила мамо, ти давам слова,                                                                                                                  думи делнични, прости и лесни                                                                                                          приеми ги - ти заслужаваш това!  

© Светла Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??