11.03.2021 г., 8:11 ч.

На мама 

  Поезия
242 0 0

В прегръдките ти,мамо,
тревогите забравям, 
там чувствам се мъничко дете
и на рамото ти, глава полагам,

 

да се стопля с твоето сърце.
Където и да отида зная,
при теб винаги ще има място
да се върна и да те прегърна!

 

Благодаря ти, мамо,
за неспирните ти грижи!
Благодаря ти, за уроците безчет!
Благодаря ти, че те има

 

и че бдиш над мен! 
Извинявай, ако съм те наранила,
съзнателно или пък не,
но благодаря ти, че си ме родила

 

и като ангел си ме ти пазила! 
Днес е твоят празник,мамо,
трябва да си все така щастлива,
защото усмивката, много ти отива!

 

Редовете ми не стигат да опиша,
колко много ти благодаря,
а думите не стигат да ти кажа: 
Колко силно те обичам!

 

08.03.2021г.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??