7.03.2013 г., 11:48 ч.

На Мама от Мими 

  Поезия » Друга
673 0 2

На Мама от Мими

 

Песен реших да напиша за мама,

с моя талант е лесно това,

от своята обич безкрайно голяма

нищичко няма сега да спестя.

 

Мисли и фрази към мене връхлитат,

чак от това заболя ме глава,

утре приятели мене ще питат

"май сме ги чели твойте слова".

 

Няма неписани думи за мама,

май е на възраст преклонна света,

как не остана песен непята

буква по буква сега да редя.

 

Време ще мине, ще стана голяма,

искам да имам свои деца,

точно тогава, всичко разбрала,

моят талант ще учуди света.

 

Моля те, боже, аз моля за мама,

не сваляй от нея свойта ръка,

искам  да диша, закрила ми трябва,

имам тепърва път да вървя.

 

Днес ще направя каквото го мога,

нежна милувка, целувка една,

после сърцето на мама ще слушам,

двете в прегръдка ще срещнем съня.

 

Нека, когато слънчо изгрее,

първо да срещне наши души,

колко е важно да бъдеш обичан,

майка да имаш е радост, нали!!!

 

С обич Мими 

© Савар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??