1.12.2007 г., 20:13 ч.

на маркони 

  Поезия » Любовна
611 0 3
Тъжна съм, че няма те до мене -
но не това ме кара днес да плача,
а тъпото бездушие у тебе,
една прекрасна дума - колко много значи?
Така и не разбра, че теб обичах,
от много обич с болката привикнах,
простих за всичко - не, не се обръщай
и без тебе вече даже свикнах.
Една усмивка - толкова копнеех
усмихнат да те видя и прегърна,
но... свърши всичко, вече имаш нея,
не ме моли отново да се върна.
То нашето не бе любов, а бе мъчение,
обич ти дадох, не търся отплата
в тъпото, тъжно безвремие,
но за това... виновна бе съдбата.


                                  20.11.2007г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??