26.08.2011 г., 8:31 ч.

На мига 

  Поезия » Любовна
646 0 1

 


Миг с теб и твоята любов.
Целуваш мигновено,
усмихваш се нежно.
Ела при мен за миг,
потърси ме в мечтите си,
потърси ме в сънищата си.
Аз съм тук,
къде си сега?
Пожелай ме със сърцето си,
докосни ме с любовта си.
Обич моя красива,
искам теб и любовта ти.
Ти си с мен,
в миг вълшебен и красив.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Влюбен стих идващ от дълбините на сърцето. Поздрав!
Предложения
: ??:??