24.12.2009 г., 18:14 ч.

На моето коте 

  Поезия » Любовна
626 0 2

Времето минаваше в години, дни и часове.

Аз чаках някой душата ми да сгрее

и дори със себе си да я отвлече.

 

Стигнах дъното на пропаст,

от която не виждах вече светлина

и свикнах с тъмнината,

понеже трябваше напред да продължа.

 

Двете ти очи по пътя ме спряха

и в тях видях, че нещо блести.

Двете ти очи с искрици ме сгряха

и днес обичам ги - те са моите нощни звезди!

 

 

 

 

                                               ЧЕСТИТА КОЛЕДА, ЦЕЦИ!!!

                                                                                                  ОБИЧАМ ТЕ

                                                                                        

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Весели празници, бъди щастлива!
  • "Двете ти очи с искрици ме сгряха
    и днес обичам ги - те са моите нощни звезди"
    Носиш надежда - тя е най-ценното!
    Светли празници ти желая, Галя!
Предложения
: ??:??