Честит празник, скъпи приятели!
Днес е Ден на християнското семейство и на Християнската младеж!
Приятели, от всичко на света най-важно е семейството, защото то те подкрепя в най-трудните моменти! И когато сте заедно и се обичате, можете да победите всички, можете да постигнете всичко и да бъдете щастливи!
На моето семейство
Семейството, за него аз се борих -
да бъдем всички заедно навеки!
Затуй безкрайно винаги говорих
с любов и вяра да живее всеки!
През бури минахме, през много изпитания
и мъка силна искаше да ни пречупи!
Пътят ни беше пълен със страдания
и злото драскаше душите да ни купи!
Но Бог застана милостно над мене
и учи ме като във първи клас,
че трябва аз да взема златно семе,
да го посея в градината у нас!
Така ще бъдем всичките щастливи
от мъничкото цветенце, от всеки клас!
И ще се радваме, ще бъдем живи
всичките заедно, до сетния си час!
И ето, виждам - слънцето изгрява,
край нас е светло, заедно вървим!
Една звезда в простора заблестява
и ние заедно към нея се стремим!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
© Валентина Харизанова Всички права запазени