16.02.2007 г., 9:04 ч.

На моето слънце 

  Поезия
753 0 7

Днеска имаш Рожден ден.

Нека е Благословен!

Нека светят ти очите

със светлината на звездите!

Със усмивката си ведра,

като слънце да изглеждаш!

Загадъчна и непозната -

да приличаш на луната!

Погледите да привличаш -

туй за тебе аз наричам.

Още си дете - жена

Животът, знай, не е игра.

Бъди винаги красива,

много дълго да си жива!

Бъди и на ум богата -

царица си на красотата!

Гафове при теб да няма!

С любов ти пожелава  MAMA!!!!!!!!!

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??