Днеска имаш Рожден ден.
Нека е Благословен!
Нека светят ти очите
със светлината на звездите!
Със усмивката си ведра,
като слънце да изглеждаш!
Загадъчна и непозната -
да приличаш на луната!
Погледите да привличаш -
туй за тебе аз наричам.
Още си дете - жена
Животът, знай, не е игра.
Бъди винаги красива,
много дълго да си жива!
Бъди и на ум богата -
царица си на красотата!
Гафове при теб да няма!
С любов ти пожелава MAMA!!!!!!!!!
© Нели All rights reserved.