4.02.2008 г., 17:35 ч.

На моето вдъхновение! 

  Поезия » Любовна
482 0 1

 

Дали видение си ти

или пък мое вдъхновение,

или потаен нощен сън... желан

от моето самотно ежедневие.

Дали ще знаеш моите въжделения  

и смелите ми заключения...

че те обичам днес, но във вечността...

дали ще бъде все така....

дали, или... се питам аз,

в стремежа да проникна в бъдеще незнайно...

и покрай теб ще мина като сън без спомен, без мираж...

Или ще пламне огън от искрата моя...

във теб, във мен... изпепеляваща любов,

която ще ни топли чак до гроба...

Не знам, но иска ми се да е там...

© Светлана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??