26.03.2009 г., 21:51 ч.

На Моника 

  Поезия
487 0 3

 

НА МОНИ С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА

 

 

„Моето мъжко момиче"-

е казал известен поет,

с вдъхновение в своята мисъл,

навярно предвид е имал теб!

 

 

Откровение и плам в очите

с много хъс и без съмнение,

опонират на лъжите

във всяко обкръжение.

 

 

Наказват бързо с основание

интригите и пошлостта

и засвидетелстват внимание

на истина и доброта.

 

 

И макар и сприхав малко,

но винаги премерен и учтив,

за всекиго ще бъде жалко

без такъв приятел справедлив!

 

 

                                                        27.03.2009г.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??